Sovražni mediji z LAŽNIMI novicami o potresu rušijo oblast!

Zemlja se je zjutraj dvignila, da je Premier lažje stopil s postelje. Kapitalistične sile iz Murgel ne bodo ustavile naše revolucije!

Toplo in sončno jutro, v katerega se je zbudila naša država, je pokvaril nov napad sovražnih sil na našega Premiera!

Tokrat so kapitalistične sile iz Murgel med ljudmi želele zasejati paniko z lažnimi poročili o potresu.

Tovariš Jelko Sergejevič Kacinov, komisar za resnico in pravilno mnenje, je za naš radio povedal: ”Danes ob 6:28 po moskovskem času se je Premier zbudil in vstal iz postelje, saj je želel pozdraviti ptice, ki so prepevale pod njegovim oknom. Ob tem je Zemlja dvignila preprogo iz mehkega mahu in cvetja, da se Premiereve nežne noge ne bi dotaknile mrzlih in grobih tal. Sovražne kapitalistične sile so Zemljin poklon Premieru označile za potres, s čimer so želele destabilizirati našo revolucijo, vnesti razkol med delavce in kmete ter med študente razširiti dekadentno literaturo zahodnih pisunov.”

Varnostne sile Ljudske Republike Slovenije so že aretirale več tujih agentov in domačih izdajalcev, ki so nemudoma priznali svoje protirevolucionarno delovanje in prisegli zvestobo Premieru in revoluciji.

Ob tem tovariš komisar Kacinov opozarja, da je razširjanje lažnih slik o poškodovanih stavbah s Hrvaške kaznivo dejanje, ki se kaznuje z enosmerno vozovnico v Sibirijo.

V teh temnih časih smo vsi varuhi revolucije, zato ne zaupajte nikomur, ovaduh Murgel je lahko tudi vaša lastna mati!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*