Sovjetski inštitut za svobodo medijev pohvalil Slovenijo!

Izpostavili so Premirovo razširitev seznama dovoljenih tem in aretacijo zahodnih provokatorjev, ki so sejali razdor v novinarstvu. Pohvalili so tudi novi medijski zakon, ki predvideva Premirovo sliko v vsakem uredništvu.

Včeraj je Sovjetski inštitut za svobodo medijev izdal letno poročilo o stanju medijev za železno zaveso.

Ljudska republika Slovenija se je zopet uvrstila med države z največjo stopnjo medijske svobode za železno zaveso, uvrstili smo se tik za Severno Korejo.

V poročilu lahko preberemo: ”Novinarstvo v LR Sloveniji je vse bolj svobodno. Novinarjem v gulagu je poleg sekanja drv sedaj dovoljeno tudi kopanje jarkov. Pozdravljamo tudi novo medijsko zakonodajo, v sklopu katere bodo vsa uredništva brezplačno dobila Premierov portret, novinarjem pa bo država plačala izobraževanje na novinarski šoli na Trstenjakovi ulici v Ljubljani.”

Vidni so tudi že rezultati spomladanskega čiščenja zahodnih agentov, ki so se infiltrirali v medijske hiše.

Inštitut namreč ugotavlja, da pri nas pada tako število miselnih zločinov kot tudi število novinarjev, ki ”pozabijo” napisati Premier z veliko začetnico.

Na lestvici svobode medijev še vedno kraljuje Severna Koreja, kjer je anketa med novinarji pokazala, da jih je kar 120-odstotkov zadovoljnih z delom Predsednika Kima – pri nas je ta odstotek nekoliko nižjih, Premiera podpira 117 odstotkov novinarjev.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*