Sovjetska Pravda v bran našemu Premieru!

Domači izdajalci in tuji ”novinarji” v zadnjem tednu koordinirano napadli Premiera. Hruščov in Mao: Premier Janša je zadnji branik pred liberalno dekadenco kapitalističnega zahoda!

Naš Premier je bil v zadnjem tednu žrtev primitivnega napada domačih protirevolucionarjev in njihovih gospodarjev s kapitalističnega zahoda.

Premieru je zato v bran stopil eden najprestižnejših časnikov na svetu, sovjetska Pravda, ki ima nekajkrat višjo naklado od nemškega toaletnega papirja, imenovanega Der Spiegel.

Urednik Pravde, tovariš Peter Aleksejevič Jančič, je tako v uvodniku zapisal, da sovjetski narod stoji za slovenskim tovarišem Premierom: ”Napad na tovariša Premiera Janšo je napad na ves proletariat! Kapitalist s kavbojkami, Youtubom in različnimi vrstami zobne paste in piškotov spodkopava revolucijo v Ljudski republiki Sloveniji, vendar pa so revolucionarni temelji trdni in nepropustni, kot so nepropustne zaščitne maske, ki jih je Premier dobavil policistom!”

V skupni izjavi pa ste se oglasila tudi Premier Sovjetske zveze, tovariš Nikita Sergejevič Hruščov, in Predsednik Ljudske republike Kitajske Mao Cetong: ”Po zadnji anketi Kominterne ima Premier Janša več kot 90-odstotno podporo med svojim ljudstvom, tako da so kakršne koli obtožbe o težnjah po vzpostavitvi avtoritarne države smešne.”

Spiegel je našega Premiera obtožil, da je njegova vlada v popolni zmedi, da ukrepe glede koronakrize pišejo politkomisarji in ne strokovnjaki, da je Zimbabve impresioniran nad stopnjo korupcije pri naročanju zaščitnih mask, da Premier več časa namenja tvitanju in limanju debilnih plakatov kot vodenju države itd.

Vse navedbe so neresnične.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*