Sorodniki vladnih funkcionarjev predstavili novo linijo produktov za 4. val korone

Zaščitne maske iz salotejpa in plastičnih vrečk za vlaganje, virtualni kritpo hitri testi, VW z novimi respiratorji. Počivalšek: ”Kajmani, pripravite se, spet bomo reševali Slovenijo!”

Družinski člani in prijatelji ministrov, državnih sekretarjev in drugih funkcionarjev so včeraj na Ljubljanskem gradu predstavili serijo novih produktov iz jesenske kolekcije ”Rešujemo Slovenijo, kupujemo jahto’.

Med obiskovalci je za največ navdušenja poskrbela zaščitna maska iz lepilnega traku in polivinilaste vrečke za vlaganje, ki jo je razvil prijatelj moža sestrične ministra Zdravka Počivalška.

Maska se tesno prilega ustom in nosu, zato je 100-odstotno nepropustna za viruse, prodajna cena pa naj bi znašala okoli 70 evrov na kos.

Na razstavi produktov za reševanje Slovenije so se predstavili tudi izjemno popularni kriptošupki, ki so kot prvi na svetu v svoje hitre teste vključili blockchain tehnologijo.

Šupki zaradi določenih logističnih zapletov, ki jih je povzročil Interpol, niso mogli priti v Slovenijo, so se pa javili prek video povezave iz Tahitija, povedali so, da bo hitre teste v novem valu mogoče narediti virtualno, država pa naj bi namesto 12 evrov za test plačala le en bitcoin.

Od večjih rešiteljev Slovenije pa smo opazili še nemški Volkswagen z novo različico respiratorjev, ki so nekoliko dražji od prejšnjih, so pa zaradi tega lažji, saj ne vsebujejo cevi za priklop.

Minister Počivalšek je bil nad videnim navdušenim, za naš radio je povedal: ”Slovenci, naj vas ne bo strah, spet vas bomo rešili! Na Kajmane sem že sporočil, naj pričnejo montirati nove poštne nabiralnike in naj razširijo marino!”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*