ŠOKANTNO: triletniki prepoznajo logo McDonaldsa, ne poznajo pa svojega imena! So dvoletniki zabiti?

V družbi zavladala panika – kako smo prišli do točke, kjer so eno- in dvoletniki marketinško popolnoma neizkoriščeni? Kaj delajo starši? Bo postalo učenje logotipov korporacij obvezen del nosečniškega tečaja?

Študije v ZDA so pokazale, da lahko triletniki prepoznajo logotip in produkte McDonaldsa (ter drugih korporacij), ne poznajo pa svojega imena.

Novica je šokirala javnost, ki se sedaj sprašuje, kako osnovne značilnosti naših priljubljenih korporacij naučiti eno- in dvoletnike.

Pediatrična klinika: za učenje logotipov uporabite kartice s slikicami

Obeta se nam reforma pri učenju abecede. B ni več banana, ampak Burger King.

Za mnenje smo vprašali strokovnjake za razvoj otrok na pediatrični kliniki v Ljubljani. Povedali so nam, da so bili tudi sami šokirani, da dvoletniki ne prepoznajo niti logotipa Volkswagna, ki je v Sloveniji tako rekoč vseprisoten.

”Staršem polagamo na srce, ukvarjajte se z otroki od prvega dne, ko pridete iz porodnišnice. Če ne gre drugače, pa enoletniku kupite lutko klovna Ronalda McDonalda,” je povedala dr. Maja Bayer iz pediatrije.

Staršem prav tako svetujejo, da otroke namesto v naravo peljejo na lokalno izpostavo korporacije, kjer jim bodo človeški viri predstavili čudovito delovno okolje multinacionalne korporacije.

Se obeta tožba zoper starše?

V zgodbi pa se morda obeta zasuk, saj korporacije razmišljajo o skupinski tožbi zoper starše, katerih otroci niso korporativno razgledani.

”Trenutno lobiramo za sprejetje zakona, kjer bi ob dopolnjenem enem letu preverili korporativno znanje otrok. Če testa otroci ne bi opravili, bi jih socialne službe staršem vzele,” so povedali iz kitjaske korporacije, ki tiska majice s Che Guevaro in izdeluje kipce Josipa Broza Tita.

Otroci so naše največje bogastvo – če jih date v upravljanje naložbenemu skladu, se bo njihova vrednost v desetih letih potrojila.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*