ŠOKANTNO ODKRITJE: je Sophie in ‘t Veld v resnici Štefka Kučan?!

Kdo je skrivnostna Nizozemka, za katero pred srhljivim napadom na Premiera ni slišal še nihče? Ste vedeli, da in ‘t Veld v nizozemščini pomeni ”tisti, ki prihaja iz Murgel”?

Naši novinarji so prišli na sled izjemnemu odkritju, ki bi lahko do temeljev zamajalo Evropsko unijo!

Po namigu anonimnega vira so s pomočjo računalniških strokovnjakov naredili vizualno analizo evroposlanke Sophie in ‘t Veld in prišli do šokantnega odkritja: Sophie in ‘t Veld je v resnici Štefka Kučan!

“Domnevamo, da je Štefka uporabila napravo za pomlajevanje, ki so jo razvili Jugoslovani, in se prek nizozemskih volitev infiltrirala v Evropski parlament, od koder usmerja tuje sile pri rušenju našega Premiera,” so povedali strokovnjaki.

Podobnost med in ‘t Veldovo in Štefko Kučan je resnično izjemna, kar lahko bralci presodite tudi sami prek zgornje fotografije!

Kakšne implikacije bo imelo naše odkritje na politično dogajanje v Evropi?

Premier bi lahko posnel filmček, v katerem bi Evropi predstavil naša dognanja o pravi identiteti Sophie in ‘t Veld, kar bi Bruselj prisililo v umik Štefke Kučan iz evroparlamenta – tako bi si poslanci lahko končno ogledali prvoten filmček, ki ga je Kučanova blokirala, Premierov status državnika svetovnega kova pa bi bil rehabilitiran.

O dogajanju vas bomo vsekakor obveščali!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*