Šok v Bruslju: v gejevsko orgijo udeležen samo en desničarski politik!

Zagovorniki tradicionalnih družin in domoljubja iz vrst evroposlancev besni na madžarskega kolega, ker jih ni povabil na orgijo. FIDESZ izključen iz Modre ostrige!

Bruselj pretresa nova afera!

Petkove gejevske orgije se je namreč udeležil samo en desničarski evroposlanec, kar je v vrste evropske desnice vneslo pravi vihar!

Kot kaže, je madžarski poslanec József Szájer svojim kolegom orgijo zamolčal, s čimer je izdal njihovo prijateljstvo in zaupanje neformalne poslanske skupine Modra ostriga.

Neimenovani evroposlanec s Poljske je za naš radio povedal: ”Krščanski demokrati, domoljubi in zagovorniki tradicionalnih družin imamo dogovor, da se redno in pravočasno obveščamo o gejevskih orgijah, ki potekajo v Bruslju. Že pol leta smo zaradi korone zaprti v stanovanja s svojimi fejk ženami in otroci, vsi že komaj čakamo na orgijo, potem pa nas ”kolega” zabode v hrbet.”

Poslanska skupina Modra ostriga je iz svojih vrst že izključila madžarski FIDESZ, Viktorja Orbana pa naj bi Višegrajska skupina danes poklicala na zagovor v Blue Balls S&M klub v Varšavi.

Podobna afera je Evropo pretresla prejšnje leto, ko je avstrijski konzervativni vice kancler Heinz-Christian Strache organiziral orgijo na Ibizi, ”pozabil” pa je povabiti svoje kolege.

Strache je moral zaradi tega odstopiti, avstrijski politiki pa morajo urnike orgij sedaj objavljati na javni spletni strani.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*