Soča in otroška bolnišnica v škodo Jankovićevim nepremičninskim poslom

Kaj učimo otroke, če županu preprečujemo izpolnitev obljube svojemu kolegu? Da je prav, da lažejo in zavajajo?

Že 30 let je minilo od konca komunizma, slovenska družba pa je še vedno ujeta v marksistično mentaliteto sovraštva bogatih in podjetnikov.

Nova zgodba na to temo prihaja iz slovenske prestolnice.

Ljubljanski župan Zoran Janković je enemu svojemu prijatelju obljubil, da bo lahko nazidal luksuzna stanovanja, drugemu pa, da bo lahko širil svojo privat šolo.

Kot kaže, pa bodo bolni otroci in invalidi podjetniškega duha prijavili protikorupcijski komisiji, župan pa bo izpadel kot nesposoben idiot, ki ni sposoben zrihtati niti navadne zazidljive parcele.

V rehabilitacijskem centru Soča so se namreč odločili, da bi namesto luksuznih stanovanj raje razširili svojo zgubaško dejavnost, otroci z avtizmom pa so se kot nekakšni anarhosindikalisti zabarikadirali v otroško bolnišnico in ne pustijo, da njihove prostore prevzame hohštapleraj z Waldorske šole.

Župan Janković: ”Izpadel sem kot idiot, de. Kolegom obljubim, da bodo zidali, de, zdej me pa je*** z invalidi in bolnimi otroki. Ljudje, Jugoslavije ni več, treba je delat biznis. De.”

Zgodbo bomo še spremljali, jasno pa je eno: z otroškimi bolnišnicami in rehabilitacijskimi centri ne bomo v Ljubljano privabili top managerjev.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*