Sneg je tu, Norakrava in GZS vabita poslovneže na tradicionalno kepanje brezdomcev!

Nato pa se bomo dali v kopalke in v toplih avtomobilih guncali afne pred mrzlimi hišami revnih otrok in starostnikov! Vabljeni!

Prišel je prvi letošnji sneg, z njim pa je prišlo tradicionalno kepanje brezdomcev, ki ga vsako leto organizira Norakrava v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Kot ponavadi se dobimo v mondeni restavraciji JB v Ljubljani (kdor ima najmlajšo ženo, da za rundo, ha ha), nato pa sledi večer kepanja v centru Ljubljane.

Ker smo bili prejšnje leto deležni kritik s strani plebejcev, bomo po kepanju brezdomcem pomagali z zahvalnim kresom iz bankovcev za 200 evrov.

Za tiste najbolj vztrajne pa v poznih večernih urah, ko se temperature spustijo že globoko pod ničlo, organiziramo še poslastico večera.

S svoji šestvaljnimi zverinami se bomo odpeljali pred mrzle domove revnih otrok in starostnikov, navili gretje na maksimum, nato pa bomo oblečeni v kopalke zganjali norčije in z glasno glasbo razveseljevali neuspešne človeške vire.

Če bomo imeli dovolj časa, pa se lahko odpravimo do stanovanj, ki jih imate v lasti, in ob štirih zjutraj matere samohranilke vržemo na foro, kao da morajo v dveh urah zapustit stanovanje, ker ga prodajamo – smeha cela vreča!

Vabljeni vsi ustvarjalci gospodarske rasti in lastniki poštnih nabiralnikov!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*