Slovensko morje popolnoma nezaščiteno: raketni rušilec Triglav poškodovan v nesreči

Po trčenju z napihljivo blazino gre ponos slovenske mornarice za dve leti na servis. Slovensko morje tako postaja lahek plen za sovraga.

Pred dnevi je v slovenskem oceanu prišlo do trčenja raketnega rušilca Triglav in češke napihljive blazine v obliki krokodila, šele danes pa so se pokazale vse posledice grozovitega trčenja.

Rušilec je bil namreč v trčenju popolnoma onesposobljen, krokodil pa je k sreči lahko nadaljeval plovbo do začasnega oporišča napihljive flote češke mornarice v Simonovem zalivu.

Kot kaže, bo potreben popoln remont dizelskega motorja vrste Taxpayer.

Slovenija ranljiva za pomorski desant

Slovenija je tako popolnoma ranljiva za napad z morja, do katerega bi lahko prišlo v vsakem trenutku.

Z generalštaba slovenske mornarice, ki v svoji zgodovini še ni doživela poraza, tako naprošajo vse Slovence za pomoč pri branjenju slovenskih voda.

Admiral Jože ‘morska’ Deklica: ”Na hitro smo ustanovili 3. floto pomorske obrambe, ki je sestavljena iz flamingov in mavričnih samorogov, še vedno pa naprošamo vse Slovence, ki imajo izkušnje s potapljanjem, da se vpišejo v 1. podmorniško divizijo slovenske mornarice.”

Križarka MS41-H4 ‘Unicorn’ z 38 mm rogom varuje slovensko obalo pred hotelom Bernardin

Šele sedaj vidimo pomembnost naše mornarice

Slovenska mornarica je največja na svetu glede na dolžino obale, zato moramo opozorila vojske jemati resno, saj imamo v okolici kar nekaj sosedov, ki bodo zagotovo poizkušali izkoristiti ranljivost naše obale (začne se na H in konča na rvaška, hint hint).

Kritiki (pacifisti na gobicah) pravijo, da je slovenska mornarica slaba šala, in da je edina bitka, v katero so bili ali bodo naši mornarji vpleteni, znamenita bitka s 30 cm brancinom 50 m od hotela Bernardin.

V tej temni uri pa moramo stopiti skupaj. Borili se bomo v Franciji, borili se bomo na morjih in oceanih, borili se bomo z naraščajočim zaupanjem in naraščajočo močjo v zraku, borili se bomo s samorogi, krokodili in napihljivimi žogami, ne glede na izgube bomo branili svoj otok.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*