Slovenski profesorji: Marie Curie je bila idiot!

Afera dodatki: Marie Curie in njen mož Pierre zaradi napredka znanosti in človeštva nista patentirala svojih odkritij. S tem sta kršila enega od temeljnih postulatov znanosti: BMW 645i.

Novinarji POP TV so včeraj odkrili, da je Marie Curie, eden največjih umov v zgodovini človeštva, pozabila skleniti avtorsko pogodbo s pariško Sorbonno, s čimer se je odpovedala več sto tisoč evrom dobička.

To je storila namenoma, saj je želela, da bi imelo do njenih odkritij dostop vse človeštvo, saj je bila po njenem mnenju naloga znanstvenika, da izobražuje in vleče človeštvo naprej.

LOL.

Slovenski profesorji so crknili od smeha

Profesorji s slovenskih univerz so bili za komentar tega odkritja novinarjev nedostopni, saj so pocrkali od smeha.

Kljub temu je eden profesorjev, ki poleg plače dobi še cca. 40.000 evrov avtorskega honorarja letno za delo, ki ga opravijo njegovi asistenti, povedal: ”Namen znanosti je, da z ritolizništvom prilezeš do redne profesure, nato pa si za študente popolnoma nedostopen, živiš pa od raziskav, ki jih delajo tvoji asistenti in študentje.”

Marie Curie je torej delovala popolnoma v nasprotju z znanostjo, zato jo bodo od danes naprej na slovenskih fakultetah ignorirali.

In na nek način imajo slovenski profesorji prav, saj Curijeva ni imela niti dovolj denarja, da bi kupila gram radija za svoje raziskave – torej elementa, ki sta ga odkrila z možem.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*