Slovenski poslovneži besni na Premiera: ”Z Dimnikom hodi v Dubaj, z nami pa se dobiva po bencinkah!”

Več deset poslovnežev, lobistov in kriminalcev bo danes protestiralo pred vlado. Od Premiera zahtevajo enakopravno obravnavo in konec delitve na prvo- in drugorazredne prijatelje.

Danes bo v centru Ljubljane potekal shod poslovnežev, lobistov, preprodajalcev orožja in kriminalcev, ki so jih razbesnele nedavne skupne fotografije Premiera in Boža Dimnika.

Premieru očitajo, da deli svoje prijatelje na prvorazredne in drugorazredne, in da posledično prihaja do nepravične delitve davkoplačevalskega denarja.

”Mi se moramo dobivati s Premierom ob polnoči na samotnih bencinkah in parkiriščih, včasih pa Premier na naša druženja sploh ne pride, ampak pošlje Mahniča in Logarja. Medtem pa prvorazredni z njim igrajo golf in skačejo v vodo z jahte,” so povedali poslovneži.

Opoldne se bodo Premierovi prijatelji zato protestno podali na pohod skozi center Ljubljane in zahtevali večjo transparentnost pri delitvi davkoplačevalske pogače in enakomerno preživljanje prostega časa z vsemi prijatelji.

Z vlade so medtem sporočili, da je fotografija s kameljega safarija, ki je razburile tovariše našega Vodje, nastala naključno, saj je velblod v gruči turistov sam povabil Premiera in Dimnika na svoj hrbet.

Neuradno pa naj bi v vladnem kabinetu organizirali tridnevno srečanje Premierovih prijateljev v kampu v Savudriji, kjer bodo na ognju zakurili davkoplačevalski denar, pekli koruzo in peli domoljubne pesmi.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*