Slovenski politiki kot prvi na svetu rešili vse temeljne družbene probleme!

Za nagrado gredo na Dražgoše in v Kočevje v samoti razmišljati o strahotah vojne, nato si bodo ogledali Sam doma, za konec pa sledi ura brez cinizma z Janšo in Šarcem.

Upokojenci so siti, otroci na toplem, samomorov ni več – Slovenija je kot prva država na svetu odpravila temeljne družbene probleme, s katerimi se ostale države bojujejo že stoletja!

Premier Šarec je dobro novico narodu sporočil pred nekaj minutami, zraven pa je še dodal: ”Politiki smo naredili ogromno delo, zato je prav, da si sedaj vzamemo minuto pavze za počitek in sprostitev.”

Zadnjih 30 let so namreč slovenski politiki pokazali, kako na stran postaviti osebne interese in delati v dobro ljudstva – za razliko od drugih držav tako v Sloveniji nismo imeli trapastih afer, trapastih izletov, prek katerih politiki izkoriščajo trpljenje ljudi v preteklosti za osebno propagandno korist, klicev po okupaciji Slovenije, raznih laži, kjer se ljudem predstavljaš kot zagovornik revnih, nato pa kradeš kot sraka. Itd.

Šarec je zato svoje kolege presenetil z avtobusnim izletom na Dražgoše in v Kočevje, kjer bodo politiki na samem, brez medijev, razmišljali o nesmiselnosti in grozotah vojne.

Na avtobusu si bodo ogledali zimzeleno klasiko Sam doma 2, gre za popolnoma nedolžen film, ki je del naše mladosti.

Za konec pa sta Šarec in Janša obljubila večer družinam prijazne in popolnoma necinične komedije v enem od ljubljanskih barov.

Lepo je živeti v Sloveniji!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*