Slovenski otroci preživeli prelet ameriških letal brez kolateralne škode!

Afganistanski in jemenski otroci čestitali svojim vrstnikom iz Slovenije. Zanima jih, kakšno tehnologijo posedujejo, da jih ameriški lovci niso zaznali.

Po podatkih Sirskega observatorija za človekove pravice je včerajšnji prelet ameriških vojaških letal preko Slovenije minil brez kolateralne škode.

Noben šolski avtobus ni bil zamenjan za konvoj ISIS, nobena šola za teroristično vadišče in nobeno otroško igrišče za laboratorij za kemično orožje.

”Slovenski otroci so z uporabo naprednih radarjev ves čas spremljali položaj ameriških letal in se jim uspešno ognili. V ušesa so si namestili tudi čepke, tako da ne bodo imeli psihični travm, vsakič ko bodo zaslišali reaktivno letalo,” so povedali v sirskem observatoriju.

Iz afganistanskih, sirskih in jemenskih vrtcev dežujejo pohvale in čestitke slovenskim otrokom.

Delegacija slovenskih 6-letnikov se v duhu mednarodnega sodelovanja že dogovarja za potovanje v Jemen, kjer bodo s tamkajšnjimi vrstniki preučili možnost nakupa radarskih sistemov, prek katerih bi otroci lahko določili, ali je varno, da gredo brcat žogo na dvorišče.

Obenem pa naj bi kongres otrok prav v teh dneh napovedal sankcije zoper odrasle, očitajo jim, da so nemoralni jebivetrski narcisoidni psihopati, ki jih bolj kot smrt otrok prizadene zavožen konec Igre prestolov.

Komentarji: 2 "Slovenski otroci preživeli prelet ameriških letal brez kolateralne škode!"

  1. Saint Pepsi | 02/06/2020 ob 10:13 | Odgovori

    Kot podjetnik in klasični liberalec se ponižno zahvaljujem našim dobrim in pravičnim mongolskim gospodarjem za to nizko kolateralno škodo ter jim zagotavljam, da naša podložnost ostaja neomajna.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*