Slovenski estradniki: pod vodo ne nosite potapljaških mask in dihalk!

Slovenska estrada v sodelovanju z univerzo med.over.net: ljudje lahko dihamo pod vodo, saj molekula vode vsebuje en atom kisika! Potrč: živel bom z delfini.

Slovenski zvezdniki so javnost presenetili z novim znanstvenim dognanjem.

V strokovnem članku, ki so ga objavili prek univerze med.over.net, so razkrili, da molekula vode vsebuje en atom kisika, zaradi česar lahko ljudje dihamo po vodo!

Vodja zvezdniške znanstvene ekipe dr. Marko Potrč je rezultate raziskave predstavil na tradicionalnem simpoziju strokovnjakov iz kemijske znanosti Piknik pod klobuki, ki ga vsako leto organizira publikacija Zvezde Lady, slovenska edicija revije Nature.

“Z dr. Wernerjem sva v laboratorijih Baby Centra videla cel kup molekul vode, ki jih vlada v senci skriva pred nami s lažnimi novicami o tem, da so molekule mikroskopsko majhne, čeprav so v resnici velike vsaj 10 cm in narejene iz plastike. Dve kroglici sta bili beli, ena rdeča, na škatli pa je pisalo, da je tista rdeča kroglica kisik. Iz tega lahko potegnemo samo en zaključek: ljudje smo morske deklice,” je povedal dr. Potrč.

To spoznanje bo revolucionaliziralo človeštvo, saj se nam odpira popolnoma novo podvodno kraljestvo, da katerega so imela do sedaj dostop samo prebivalci Atlantide, ki jo je pred dvema letoma odkril slovenski arheolog Alfi Nipič.

Slovenski estradniki bodo danes s potopom na dno Piranskega zaliva preizkusili dognanja dr. Potrča še v praksi.

Delfini so v izjavi za javnost povedali, da že pečejo pokovko, saj si bodo šov ogledali iz prve vrste.

Obenem poudarjajo, da ima Potrč prav, in da naj si celo človeštvo na nogo priveže utež in zadiha sladkoben zrak podvodnega kraljestva.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*