Slovenija zopet diha: Dončićev gleženj se celi hitro!!! Delavec padel s 15 metrov in umrl.

Dva ligamenta že zaceljena! Dončič za zajtrk pojedel tri toaste, njegova mama samo sadno solato – brez ananasa, ker ga ne mara:) O delavcu jutri.

V Sloveniji je bilo te dni čutiti naelektreno ozračje, saj so se državljani spraševali, ali bo Dončić izpustil štiri, pet, ali morda celo šest tekem.

Iz vrtcev ni bilo več slišati otroškega smeha, pač pa tišino.

Ljudje so hodili po ulicah brez izraza na obrazu, gledajoč v telefone, kot da je življenje izgubilo smisel, in da se je spoznanje, da je človek le naključen skupek celic na nepomembnem kamnu v vesolju, zarezalo v srce naroda.

Potem pa so to gosto meglo človeškega obupa in pesimizma presekale besede stratega in filozofa Ricka Carlisla, trenerja Dallas Mavericksov: dvanajsta magnetna resonanca v treh dneh je pokazala, da se Dončićev gleženj celi odlično!

Listi so zopet ozeleneli, ptički pojejo najlepšo pesem, celo Zemlja se je odločila, da obrne svojo pot in v naše kraje prinese toplejše vreme!

In Slovenija zopet diha, saj obstaja celo verjetnost, da bo Dončić zaigral še to leto!

Bog, hvala, ker si nam polepšal praznike!

V Ljubljani pa Bog žal ni mogel preprečiti smrti delavca, ki je pri montaži velikega LCD zaslona, ki se uporabljajo pri marketingu, od katerega živijo znane osebe, padel s 15 metrov in umrl.

Več se nam ne da.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*