SLOVENIJA V ŠOKU: migranti ubili 25 Slovencev!

Izredno stanje, vlada predaja oblast varnostnim strokovnjakom. Policija že potrdila, da je šlo za bioterorizem. Mahnič: “Migranti iz Kitajske nam hočejo vsiliti, kako bomo dihali!”

Slovenijo je včeraj pretresel grozovit masaker, v katerem je življenje izgubilo 25 naših sodržavljanov, 557 pa je bilo poškodovanih.

Po do sedaj znanih podatkih so bili storilci migranti iz Kitajske, ki so z biološkim orožjem udarili na večih koncih Slovenije istočasno.

S policije so sporočili, da dogodek obravnavajo kot teroristično dejanje: ”Vsi indici terorizma so tu – storilci so tujci. Primer je torej z naše strani zaključen, predajamo ga našim kolegom s Twitterja.”

Državni politkomisar za varovanje ljudi pred krofi s premalo marmelade, Žan Mahnič, pa je v izjavi za javnost povedal: ”Migranti s Kitajske prihajajo v Evropo in nam diktirajo, kdaj lahko zapustimo hišo, kje lahko jemo rogljičke in krofe, kako naj dihamo. Dovolj multikulturalizma, zahtevamo jarek z vodo na južni meji!”

Kot je ob tovrstnih dogodkih normalno, so oblast v državi prevzeli strokovnjaki s področja varnosti, politika pa se je umaknil v drugi plan.

Premier je ob tem priznal, da država na morebitni teroristični napad ni bila pripravljena, zato je nemudoma odredil več sto milijonski vložek v varnost, policistom in vojakom pa je vlada zvišala plače.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*