Slovenija slavi novega junaka! Lovec Boštjan rešil Bambija pred zlobnimi volkovi!

Volčje krdelo mladiča učilo lovljenja srn. Bambi bi postal malica, če ne bi bilo pogumnega lovca Boštjana, ki je malemu volku med oči poslal kroglo.

Boštjan Čemažar je ime junaka, ki ga danes slavi celotna država!

Glava Lovske družine Porezen – Cerkno in pobudnik civilne iniciative za odstrel zveri je namreč sinoči pred zlobnim krdelom volkov rešil Bambija!

Popolnoma podivjani volkovi so namreč želeli raztrgati in razcefrati malega srnjaka, kar bi jim tudi uspelo, če ne bilo pogumnega lovca, ki se je volkovom zoperstavil z golimi rokami, v katerih je imel samo .300 Winchester Magnum.

Čemažar, ki zavrača oznako junak, je za naš radio povedal: ”V očeh volkov sem videl zlobo in bes. Želeli so ubiti malega srnjačka, rekli so mu ”Simba, daleč si od svojega doma in nikjer ne vidimo Mufase.” Kam gre svet, da sedaj že volkovi pobijajo druge živali? Oh, the humanity!”

Lovci želijo, da bi se volkovi prehranjevali na naraven način s cvetačo in brokolijem, volkovi pa vse pogosteje posegajo po srnjačkih, zajčkih in ostalih puhastih živalih.

Volkovi pa na drugi strani sporočajo, da njihov prebavni trakt ni primeren za zaužitje rastlin, in da počasi dobivajo shizofrenijo: če jedo ovce, ni prav, če lovijo srne, ni prav – kaj naj torej jejo? Cheeseburger?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*