Slovenija joče od veselja: Janša in Orban se selita v skupno stanovanje!

Veselo novico sporočila po včerajšnji proslavi! Med tednom v Budimpešti, čez vikend v Ljubljani, danes v Ikei! Doto poravnali davkoplačevalci, Orban dobil Luko Koper!

Dobili smo nov zvezdniški parček, ki je Slovenijo pahnil v dobesedni delirij!

Po včerajšnji proslavi ob dnevu državnosti sta naš premier Janez Janša in madžarski premier Viktor Orban javnosti naznanila novico, o kateri se je v rumenih medijih šušljalo že kar nekaj časa: selita se v skupno stanovanje!

Svoje prvo skupno ljubezensko gnezdece bosta imela v luksuznem penthousu v mondeni budimpeški četrti Terézváros, ki je znana po boemskih uličicah, umetniških ateljejih in nočnih barih.

V madžarski prestolnici bosta živela med tednom, med vikendi pa se bosta vračala v Ljubljano, kjer bo Janša odprl galerijo moderne umetnosti, Orban pa si bo v našem glavnem mestu nabiral novih moči po napornem tednu vladanja.

Janša je s širokim nasmeškom na obrazu povedal novinarjem: ”Lagal bi, če ne bi rekel, da je to najsrečnejši dan v mojem življenju. Po desetletju veze na daljavo se bova z Vikijem konča ustalila in zaživela življenje normalnega para. Že jutri me pelje v Ikeo, kjer bova kupila novo spalnico in dnevno sobo, jaz pa se bom sprehodil še med kuhinjskimi pripomočki in rožami. Viki je zelo spreten z rokami, zato bo vse omare sestavil sam.”

Novinarji in oboževalci trenutno najbolj vročega zvezdniškega para v Evropi so stegovali vratove in poizkušali videti, če Janšev prstanec že krasi diamantna skala, vendar pa so dobro obveščeni viri povedali, da se v skupno vezo podajata počasi in brez bremen, ki jih nalaga zakonska zveza.

Žalostna resnica pa je, da istospolne poroke tako na Madžarskem kot v Sloveniji niso mogoče, zato bo moral parček pred oltar stopiti v kakšni drugi državi, kjer se politiki ne spuščajo v spalnice svojih državljanov.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*