Slovenija GLASUJE: ali naj banka očetu samohranilcu proda hišo na dražbi?

Ima dva otroka, je na robu samomora – vendar pa je zamudil plačilo treh obrokov! Glasujte zdaj: ali naj banka očeta pahne čez rob ali mu damo še eno priložnost?

Dobrodošli v šovu ”Življenje ali smrt?”, kjer lahko s pošiljanjem SMS sporočil in všečkanjem na Facebooku odločate o usodi soljudi, ki jih je življenje okluftalo, pljunilo v obraz in brcnilo v rit.

Tokratni tekmovalec, ki se bori za vaše simpatije in svoje življenje, je oče samohranilec z dvema otrokoma.

Zgodba je standardna: najel je kredit za obnovo hiše, izgubil službo, z ženo sta se zaradi revščine pričela kregati, sledila je ločitev, bla bla bla bla bla, dolgčas.

Kar morate vedeti je, da pred leti ni plačal treh (3!) obrokov kredita, sedaj je v zaostanku s plačili, in banki ni preostalo drugega, kot da od njega do 23. januarja zahteva celotno vračilo kredita, v nasprotnem primeru pa gre hiša na dražbo.

Kar je tudi prav, saj je gospod homo sapiens in ne banka, ki lahko totalno zbluzi svoje poslovanje, nato pa nastavi roko davkoplačevalcem in hara dalje – red mora bit.

Skratka, gospod dela kot nor, na mesec mu ostane 620 evrov za položnice in svoja dva otroka, je pod ogromnim pritiskom, zaradi česar razmišlja o samomoru.

Torej, gledalci šova ”Življenje ali smrt?” – si oče samohranilec zasluži še eno priložnost, ali ga moramo spomniti, da je v neoliberalizmu vsak odgovoren za svoja dejanja, razen nekateri, ki niso?

GLASOVANJE se začne … ZDAJ!

PODATKI ZA NAKAZILO:
ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE POLJE
PROLETARSKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA
IBAN: SI56 3300 0000 1303 865
BIC: HAABSI22
KODA: CHAR
NAMEN: HUMANITARNA POMOČ DRUŽINI
SKLIC: SI00 650-251

Komentarji: 2 "Slovenija GLASUJE: ali naj banka očetu samohranilcu proda hišo na dražbi?"

  1. Saint Pepsi | 15/01/2020 ob 13:09 | Odgovori

    Oh ne! Na 1919 bom gospodu nemudoma poslal celoten govor Johna Galta in 10 najpomembnejših pravil za investiranje v blockhain, banki pa za prvo silo sendvič in sok! Mi kdo posodi telefon na hitro? Nočem plačevat za SMSe, tnx

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*