Skupne mejne patrulje Slovenije in Italije. Med Idrijo in Ilirsko Bistrico.

Salvini in Cerar sklenila pogodbo o skupnem patruljiranju slovensko-italijanske meje. Dogovor dober za obe strani. Imigranti predstavljajo eksistenčno krizo slovenskemu narodu.

Italijanski notranji minister Matteo Salvini in slovenski zunanji minister Miro Cerar sta sklenila pakt o skupnem patruljiranju slovenske meje.

Kot je povedal Salvini, gre za vprašanje eksistence naroda: ”Imigranti želijo povoziti vašo kulturo, spremeniti vaša imena, prepovedati vaš jezik in okoli vaše prestolnice napeljati bodečo žico. Temu je potrebno narediti konec.” Slovenski politiki so v ozadju kimali.

Kako bo potekalo patruljiranje?

Policisti obeh dežel bodo nadzorovali predvsem del meje med Idrio (Idrijo) in Villo del Nevoso (Ilirsko Bistrico).

Slovenski policisti bodo oblečeni v hlapce, italijanski pa bodo imeli posebne črne srajce. Če vas ustavijo, normalno sodelujte pri postopku, s slovenske vlade pa državljane naprošajo, naj policistom odgovarjajo v italijanščini.

Cerar je še povedal, da bi ob morebitnem poslabšanju razmer Italijani Ljubljano obdali z ograjo, ki bo Ljubljančane varovala pred imigranti, ki želijo uničiti slovensko kulturo.

Kljub neobetavnemu začetku sta Salvini in Cerar vzpostavila odličen odnos. Salvini Cerarja ljubkovalno kliče ”Lo schiavo mio”, kar v italijanščini pomeni ”moj dragi prijatelj”.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*