Sklenjen pakt med starimi in mladimi!

Mladi bodo starim pomagali pri boju zoper koronavirus, starim ne bo več viselo dol zaradi globalnega segrevanja. Sporazum bosta Grims in Greta ratificirala v Benetkah, simbolu globalnega segrevanja in koroanvirusa.

Danes je bil po dvotedenskih pogajanjih vendarle sklenjen sporazum med mlado in staro generacijo.

Mladi so se z njim zavezali, da ne bodo namenoma širili koronavirusa, da bodo starejšim, ki so v karanteni, pomagali pri vsakdanjih opravilih, in da bodo dosledno upoštevali navodila strokovnjakov.

Na drugi strani so starejše generacije obljubile, da bodo končale svoj jebivetrski odnos do globalnega segrevanja, ki bo v naslednjem stoletju končal organiziran obstoj človeštva.

Greta Thunberg, predsednica sveta mladih, je za naš radio povedala: ”S kolegom Grimsom sva končno našla skupen jezik. Kljub temu ne čutimo povsem zaupanja do starih, zato bomo kot garancijo obdržali vrečo koronavirusov, če slučajno ta stari zopet pričnejo srati z idiotizmi glede globalnega segrevanja.”

Thunbergova in Branko Grims bosta sporazum ratificirala jutri v Benetkah, ki so postale tako simbol koronavirusa kot tudi globalnega segrevanja.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*