ŠKANDALOZNO ODKRITJE naših novinarjev: ima Pahor profil na erotičnem portalu Onlyfans?!

Kdo se skriva za imenom Jack Hammerfist? Zakaj se predsednik med delovnim časom zaklepa v kabinet? Kdo so starejše gospe, ki ga po službi ”vozijo domov”?

Naša ekipa preiskovalnih novinark je prišla na sled škandalu, ki bi lahko zamajal temelje slovenske politike!

Med brskanjem po spletu so nehote zašle na erotični portal onlyfans.com, kjer jih je pričakal oglas za profil žrebca iz Slovenije.

To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi bil ”Jack Hammerfist” na las podoben našemu predsedniku Borutu Pahorju!

Hammerfist nudi starejšim ženskam na portalu Onlyfans vroča srečanja prek spletne kamere, na voljo pa je tudi za osebna srečanja intimne narave in seksi telefonske pogovore.

Če bi se izkazalo, da je skrivnostni mačo v resnici Pahor, bi to v naši državi povzročilo pravi škandal, saj bi v iskanju poceni publicitete Onlyfans preplavili slovenski politiki, vprašanje pa je, če ima to mlado podjetje dovolj računalniških kapacitet za procesiranje tako velike količine sluzi.

Z urada predsednika države so na naše vprašanje, ali je Jack Hammerfist Borut Pahor, odgovorili, da zaenkrat nimajo komentarja: ”Gospod Hammerfist, pardon, Pahor je trenutno na spletni konferenci o pomembnosti lubrikacije pri starejših vozilih, saj tudi sam vozi oldtimerja. Izjavo za javnost bomo tako podali, ko zaključi s konferenco, ponavadi ne traja prav dolgo, da konča.”

Na odgovore predsednika tako še čakamo, je pa za Pahorja precej obremenilen njegov Instagram profil, kjer pogosto objavlja slike iz luksuznih hotelov, masažnih centrov in dragih trgovin – gre za tip objav, ki so značilne za influencerke in influencerje, ki se postransko ukvarjajo še z najstarejšo obrtjo na svetu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*