ŠKANDAL! Učenci 2. razreda vadili pravopis na Hojsevih tvitih!

Nov napad na vlado! Učitelj se brani: ”Mislil sem, da gre za tvite imigranta, ki je pravkar prišel v Slovenijo.” Hojs: “Nisem ne pismen šola se mi more upravičiti!”

Nov dan, nova klofuta vladi s strani globoke države.

Tokrat je v javnost prišla fotografija iz drugega razreda Osnovne šole Murgle, kjer učitelj otroke opismenjuje s pomočjo tvitov našega politkomisarja za ljudsko varnost Aleša Hojsa!

Učitelj naj bi po naših informacijah redno uporabljal tekste politkomisarja Hojsa za razlago osnov slovenskega jezika – velike začetnice, črkovanja preprostih besed, vejice pred ki-ko-ker-da-če itd.

Gre za nov škandal, ki jasno kaže, da se razredni sovražniki in provokatorji nahajajo tudi znotraj državnega aparata oz. celo v učilnicah, kjer s slovnično propagando zastrupljajo naše otroke.

Za komentar škandala smo poklicali v Murgle, kjer nam je učitelj povedal: ”Bil sem 100-odstotno prepričan, da je tvite napisal nek imigrant, ki je pravkar prišel v Slovenijo in še ne zna dobro slovensko oz. ni ravno nadarjen za učenje tujih jezikov oz. se človek pač zajebava. Ministru se seveda opravičujem in ga obenem vabim v 2. razred osnovne šole.”

Prek Twitterja pa se je na naše poročanje odzval tudi politkomisar Hojs, napisal je: ”Upravičilo ne nekem portalu ni dovol bil sem ponižen,hočem uradno pismeno upravičilo.Sem domoljup in znam govorit Slovensko!”

Komentarji: 7 "ŠKANDAL! Učenci 2. razreda vadili pravopis na Hojsevih tvitih!"

 1. Sramota. Kam je hodil v šolo? Sam se je osmešil, zato naj ne vali krivde na tiste, ki vendarle vedo vsaj nekaj o našem ljubem pravopisu.
  Hojs je napisal: ”Upravičilo ne nekem portalu ni dovol bil sem ponižen,hočem uradno pismeno upravičilo.Sem domoljup in znam govorit Slovensko!”
  Naj slovnično popravim tole popolno pomanjkanje znanja slovenskega pravopisa:
  OPRAVIČILO na nekem portalu ni DOVOLJ. Bil sem PONIŽAN, ZATO hočem uradno pismeno OPRAVIČILO. Sem DOMOLJUB in znam GOVORITI slovensko.

 2. Katera gospa si je izmislila to opravičilo?

 3. Martin Klepec | 23/12/2020 ob 19:35 | Odgovori

  To je tako neverjetno, da skoraj ne morem verjeti. Poznam delavce iz proizvodnje, ki se bolj omikano in slovnično pravilneje izražajo.

 4. Martin Klepec | 23/12/2020 ob 19:47 | Odgovori

  Ogledal sem si Hojseve prispevke, ki jih objavlja na Twitterju, pa nisem zasledil kakšnih hujših pravopisnih napak. Vse bolj sumim, da gre spet za kakšna politična preigravanja Burek opozicije.

  • Imate popolnoma prav! Služba za državno varnost je samo dan po objavi našega prispevka zasačila učitelja med malicanjem sirovega bureka. Bil je aretiran, razglašen za neosebo in poslan v Severnovukojebinsk, kjer poučuje sibirske jelke.

 5. Dobri ste, Norekrave.

 6. Draga Ljubica,

  pisno, ne pismeno.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*