ŠKANDAL! Učenci 2. razreda vadili pravopis na Hojsevih tvitih!

Nov napad na vlado! Učitelj se brani: ”Mislil sem, da gre za tvite imigranta, ki je pravkar prišel v Slovenijo.” Hojs: “Nisem ne pismen šola se mi more upravičiti!”

Nov dan, nova klofuta vladi s strani globoke države.

Tokrat je v javnost prišla fotografija iz drugega razreda Osnovne šole Murgle, kjer učitelj otroke opismenjuje s pomočjo tvitov našega politkomisarja za ljudsko varnost Aleša Hojsa!

Učitelj naj bi po naših informacijah redno uporabljal tekste politkomisarja Hojsa za razlago osnov slovenskega jezika – velike začetnice, črkovanja preprostih besed, vejice pred ki-ko-ker-da-če itd.

Gre za nov škandal, ki jasno kaže, da se razredni sovražniki in provokatorji nahajajo tudi znotraj državnega aparata oz. celo v učilnicah, kjer s slovnično propagando zastrupljajo naše otroke.

Za komentar škandala smo poklicali v Murgle, kjer nam je učitelj povedal: ”Bil sem 100-odstotno prepričan, da je tvite napisal nek imigrant, ki je pravkar prišel v Slovenijo in še ne zna dobro slovensko oz. ni ravno nadarjen za učenje tujih jezikov oz. se človek pač zajebava. Ministru se seveda opravičujem in ga obenem vabim v 2. razred osnovne šole.”

Prek Twitterja pa se je na naše poročanje odzval tudi politkomisar Hojs, napisal je: ”Upravičilo ne nekem portalu ni dovol bil sem ponižen,hočem uradno pismeno upravičilo.Sem domoljup in znam govorit Slovensko!”

Komentarji: 1 "ŠKANDAL! Učenci 2. razreda vadili pravopis na Hojsevih tvitih!"

  1. Sramota. Kam je hodil v šolo? Sam se je osmešil, zato naj ne vali krivde na tiste, ki vendarle vedo vsaj nekaj o našem ljubem pravopisu.
    Hojs je napisal: ”Upravičilo ne nekem portalu ni dovol bil sem ponižen,hočem uradno pismeno upravičilo.Sem domoljup in znam govorit Slovensko!”
    Naj slovnično popravim tole popolno pomanjkanje znanja slovenskega pravopisa:
    OPRAVIČILO na nekem portalu ni DOVOLJ. Bil sem PONIŽAN, ZATO hočem uradno pismeno OPRAVIČILO. Sem DOMOLJUB in znam GOVORITI slovensko.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*