ŠKANDAL: Počivalška zasačili v Ljubljani med prodajo kostanja!

Ali pri nas epidemijo v resnici vodi minister za gospodarstvo? Naši podatki: Počivalšek je utico najel že poleti, je v zameno za prepoved hišic s kuhancem strokovni skupini dostavil veliko merico maronov?

Slovenija je na pragu novega političnega škandala!

V uredništvo smo prejeli fotografijo ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška med peko kostanjev v utici v centru Ljubljane, kar v luči nedavne prepovedi obratovanja hišic s kuhancem, ki so glavna konkurenca kostanjevemu lobiju, odpira številna vprašanja.

Dokumenti, ki smo jih prejeli v uredništvo, namreč razkrivajo, da je Počivalšek utico najel že junija, zaradi česar lahko utemeljeno sumimo, da je prepoved prodaje kuhanega vina načrtoval že pol leta vnaprej in s tem svojemu kostanjevemu poslu zagotovil boljši položaj na trgu.

Minister je na naše očitke odgovoril z besedami: ”Po stečaju Adrie Airways bo prosti trg poskrbel za boljšo povezanost Slovenije. Gospa Erika, žaljiva ste, maske so delo tradicionalne slovenske obrti. Reševali smo Slovenijo. Izraz kriptošupki je nespodoben in žaljiv, gre za fante z izjemno podjetniško žilico. Konji in kultura morajo delati denar.”

Piarovka ministrstva za gospodarstvo se je nato opravičila, češ da je študent v ministra naložil napačno datoteko, Počivalšek pa je nato v novi izjavi povedal: ”Iz muhe delate bika, tu ni nobenega škandala. Normalno je, da minister za gospodarstvo prodaja kostanj.”

Številni pa se ob današnji novici sprašujejo, kako je mogoče, da ukrepe za boj proti korona virusu pišejo in sprejemajo Počivalšek in njegovi lakaji in ne strokovnjaki s področja epidemiologije.

Anonimni uporabnik interneta je slikovito pripomnil, da je to tako, kot da bi šimpanzi vodili pospeševalnik delcev v Cernu, na kar so šimpanzi iz ZOO Ljubljana odgovorili, da so se z razlogom pred 6 milijoni let ločili od naše vrste.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*