Sirski in jemenski otroci ŠOKIRANI nad trpljenjem zahodnega človeka zaradi koronavirusa!

Otroci jokali ob podobah zahodnjakov, ki kolesarijo in poležavajo na kavčih! Jemenske in sirske otroke pred koronavirusom varujejo granate in kasetne bombe.

Otroci iz Jemna, Afganistana, Gaze, Sirije, Konga in drug provinc Pekla na Zemlji so bili danes popolnoma šokirani nad podobami trpljenja, ki prihajajo iz Evrope.

Videoposnetki zahodnjakov, ki okopavajo vrt, sprehajajo pse in berejo knjige so zarezali naravnost v majhna srca teh otrok, ki so prek socialnih omrežjih izrazili solidarnost z zahodom.

”V svojem kratkem življenju sem videl že vsa možna grozodejstva, vendar me nič ni moglo pripraviti na otožen pogled 45-letnega zahodnega moškega, ki ne more na pivo,” je na Facebooku zapisal 7-letni Jusuf iz Sirije, ki nima nog in polovice pljuč.

Tudi iz Afganistana prihajajo besede podpore – otroci, ki so včeraj preživeli bombni napad, so se v čustvenem videu zjokali ob podobah trpljenja italijanske družine, ki že dva tedna sedi v hiši, nato pa so pričeli s šivanjem zaščitnih mask, ki bodo zahodnjakom vsaj malo olajšale življenje.

Spomnimo, prebivalce Pekla na Zemlji pred koronavirusom varujejo naboji ostrostrelcev, kasetne bombe, granate in letalski napadi.

Medtem ko sta Evropa in ZDA v primežu terorja in groze, pa so v Jemnu in Siriji ravno pravšnje pomladne temperature za uživanje na sončku.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*