Siol grobo napadel Mira Senico. Državljani, postavimo se mu v bran!

Siol objavil članek, kjer g. Senico povezujejo z vse sorte sranjem. Kakšna država je Slovenija, da dopušča takšno ravnanje s priznanim odvetnikom? Danes Miro, jutri vi!

Korupcija, vpliv na vodenje Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) in oponašanje dona Corleona – vse to je danes zjutraj (popolnoma neupravičeno) Siol naprtil priznanemu slovenskemu odvetniku in človeku, pred čigar dobroto Pedro Opeka izpade kot egoistični manijak, Miru Senici.

Navedbe ”novinarjev” so gnusobne, zato jih povzemamo samo v toliko, da si bodo bralci ustvarili vtis, na kako nizkotnem etičnem nivoju je slovensko novinarstvo.

Pred vse glagole vstavite ”naj bi”

G. Senica NPU uporablja kot zasebni servis, s katerim se je odkrižal poslovnih nasprotnikov ob prevzemu hranilnice Lon.

Ti nasprotniki so pred prevzemom obvladovali tako Lon kot tudi nočni klub pri Novi Gorici, kjer se je leta in leta na veliko zlorabljalo mlada dekleta iz nepomembnih delov Evrope, ljudje pa so medtem gledali fuzbal (o Jaki Racmanu, ki je vodil omenjeni klub, smo na norikravi že pisali).

Miro je nato v slogu dona Corleona fantom iz nočnega kluba na vrata poslal NPU, sam pa dobil malo rabljeno hranilnico, ki mu je odobrila pol milijona evrov kredita.

Bo kdo odgovarjal?

Na Siolu so Senico primerjali celo z legendarnim mafijskim šefom donom Corleonom (zgoraj), ki ga je v filmu Boter fenomenalno upodobil Marlon Brando.

Gre seveda za nizkotne laži, vprašanje pa je, če bo kdo odgovarjal, saj je bilo z današnjim člankom dobro ime Mira Senice povsem uničeno.

Do danes je med Slovenci veljal za velikega borca za male ljudi, ki je reveže reševal pred rubeži, nahranil lačne, dal žejnim piti in pozdravil gobavce.

Zato sprašujemo vas, bralce – kako lahko mirno živite v državi, kjer lahko polpismeni idioti uničujejo življenja ubogih ljudi prek zapletenih ”poslovnih shem”, kjer račun tako ali drugače na koncu vedno plačajo davkoplačevalci (v mislih imamo seveda Siol)?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*