SIJAJna novica: 50 mladih rudarjev umrlo v kongoškem rudniku, cena zlata GOR!

Zmanjšanje proizvodnje dvignilo ceno zlata. Kobilice v vzhodni Afriki zdesetkale pridelek, hitro investirajte v vreče za trupla!

Investitorji v zlato so ta konec tedna prejeli darilo iz Konga!

Zaradi močnega deževja se je namreč udrl eden od rudnikov zlata, več kot 50 mladih rudarjev je tako umrlo grozljive smrti, ki pa ni bila zaman, saj je novica o zmanjšani proizvodnji dvignila ceno te rumene plemenite kovine.

Finančni analitiki Leopold II. Belgijski MBA, specialist za vlaganje v človeško trpljenje, je za našo medijo hišo povedal: ”Tovrstne dogodke je težko napovedati, smo pa zaradi močnega deževja v Kongu potiho upali, da bo prišlo do podorov in zmanjšanja ponudbe zlata na trgu, kar je seveda dvignilo ceno. Vašim bralcem pa bi svetoval, naj spremljajo tudi dogajanje v vzhodni Afriki.”

Tam so kobilice poleti zdesetkale pridelek, skupaj s pandemijo korone to kar kliče po investicijah v proizvajalce vreč za trupla.

Medtem so iz Konga sporočili, da bodo rudnik zlata ponovno zagnali s pomočjo otrok, ki pa imajo majhne roke, zato Leopold II. ne pričakuje, da bi se proizvodnja zlata kmalu vrnila na normalno raven.

Vlagatelji v zlato si torej za ves prelit znoj in trdo delo danes zagotovo zaslužite kozarec šampanjca!

Na zdravje!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*