Shod skrajne desnice v Portlandu: pretepli Jezusa! Al Vahaba desničarji vzeli za svojega!

Zborovanje skrajne desnice in protiprotesti levičarjev, Jezus in Muhamad Ibn Abd Al Vahab sta se spustila v Portland, da bi pomirila strasti. Desničarji so Jezusa pretepli, al Vahaba pa vzeli za svojega.

Jezus resnično nima sreče. Potem, ko so ga pred dvema tednoma ustrelili v Teksasu, ker so ga zamenjali za imigranta iz Mehike, jih je tokrat skupil v Portlandu.

Tam je namreč potekal protest skrajne desnice in protiprotest antifašističnih skupin.

Desničarji protestirajo, ker želijo, da tovaršica tudi levičarske organizacije označi za teroristične, ne samo njihovih, ki streljajo svoje sodržavljane.

Jezus Kristus, ustanovitelj krščanstva, in Muhamad Ibn Abd Al Vahab, nekakšen islamski Martin Luther, ki je v 18. stoletju na sila bizaren način reformiral in ”očistil” islam, sta se spustila iz nebes, da bi protestnike pomirila in na Zemljo prinesla mir.

Jezus besen, al Vahab našel nove ovčice

Poveljnik tretjega bataljona enote Big Mac, ki varuje ameriško južno mejo pred vdorom Mehičanov, notranjost Amerike pa pred lenimi levičarji.

Žal so Jezusa takoj po prihodu v Portland desničarji pretepli, saj so ga zamenjali za arabskega imigranta, ki predava marksizem.

Jezus: ”Evo, dosti imam. Najprej me križajo, ker sem brezplačno zdravil bolne, potem me pred dvema tednoma ustrelijo, sedaj pa še pretepejo. Adio, ciao, au revoir. Človeštvo je debilno, oče je imel prav – edino zdravilo za vas je poplava.”

Protestniki so želeli obračunati tudi z al Vahabom, vendar pa so se stvari nepričakovano zasukale.

Al Vahab: ”S fanti se odlično razumemo. Strinjajo se, da so homoseksualci in Judje čarovniki, ki jih je potrebno udariti z mečem. Prav tako smo našli skupno točko v ženskah – alfa samci delijo moje mnenje, da so ženske last moškega, in da lahko dela z njimi, kar želi. White power!”

Končno lahko v nedeljo svetu prinesemo tudi dobro vest – če so skrajni desničarji in islamski fundamentalisti odkrili, da se strinjajo v 99 odstotkih, potem je prihodnost sveta lepa!

Globalno segrevanje ne obstaja, homoseksualnost je greh, svobodne ženske uničujejo svet, imigranti so zlo – vahabistični fundamentalisti in zahodna desnica sta končno ugotovila, da govorita isti jezik.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*