Shell: “Z globalnim segrevanjem lahko ustavimo korono!”

Naftni gigant predlaga dvig globalne temperature na 55 stopinj, kjer lahko korona preživi samo 20 minut. Prve subvencije za rudarjenje metana že podeljene.

Na vidiku je končna zmaga nad korono!

Znanstveniki iz naftne korporacije Shell so namreč včeraj sporočili, da so odkrili način, kako dokončno premagati virus, ki že eno leto drži v primežu celoten planet.

Povprečno globalno temperaturo na Zemlji bi dvignili na 55 stopinj Celzija, s čimer bi se virusa znebili hitreje kot s cepljenjem vsega človeštva, poleg tega pa bi države tudi ogromno privarčevale, saj je znanost dviga Zemljine temperature v zadnjih desetletjih zelo napredovala.

Glavni raziskovalec pri Shellu, korporativni robot X-2500, MBA: ”Naša excelova tabela kaže, da bi bil najboljši čas za toplotni udarec koroni drugo četrtletje 2021, ko se konča kurilna sezona in se graf obrne navzdol. Davkoplačevalcev naša rešitev ne bo stala niti evra, saj bo za vse poskrbela nevidna roka prostega trga, od države rabimo le 56 milijard evrov subvencije za trajnostni razvoj.”

Evropska unija je novico sprejela z navdušenjem, Bruselj je tako prvi sveženj subvencij za rudarjenje metana in zažiganje pnevmatik že podelil.

Če bo šlo vse po načrtih, bomo imeli tako maja ali junija po celem svetu med 55 in 75 stopinj, s čimer se bomo dokončno znebili nadležne korone, življenje pa so bo vrnilo v stare tirnice.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*