Septembra v šolah nove naprave za ateizacijo otrok!

Premier opozarja, da je Cerkev vse bolj agresivna. Vse več otrok vernih, model Mao 3000 bo v istem času ateiziral 3x več otrok od starejšega modela iTITO, obenem pa bo vse otroke spremenil v geje.

Ljudsko ministrstvo za izobraževanje naroda je po včerajšnjem sestanku ožjega vodstva partije sporočilo, da bodo jeseni otroke v šolskih klopeh pričakale nove naprave za ateizacijo.

Država se je odločila za nakup modela Mao 3000, ki ga izdelujejo naši socialistični bratje iz Ljudske republike Kitajske.

Tovarišica komisarka za izobraževanje naroda Simona Kustec: ”Na ministrstvu smo opazili, da postaja vse več otrok vernih in heteroseksualnih, naši stari ateizatorji so bili namreč že povsem obrabljeni in neučinkoviti. Z novim modelom bomo lahko otroke zopet učinkovito prepričali, da je sveta maša dolgočasna, in da je biti gej prava izbira.”

Mao 3000 bo tako v eni uri ateiziral 3x več otrok od modela iTITO, ki smo ga v Ljudski republiki Sloveniji uporabljali zadnjih 70 let, do februarja 2021 naj bi tako vsa slovenska mladina zopet postala ateistična.

Točne kapacitete Maa 3000 pri spreminjanu spolne usmerjenosti otrok niso znane, so nam pa na ministrstvu povedali, da bo naprava otrokom v žilo vbrizgala DNK vijoličnega Telebajska Tinkija Binkija, s čimer naj bi do transformacije prišlo nemudoma.

Nakup novih ateizatorjev pa je razveselil tudi našega Premiera, ki je na Twitterju hudomušno zapisal: ”Adijo barvanje velikončnih jajc, pozdravljeno romanje v Jajce!”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*