Sekulić tokrat ničesar ne prepušča naključju, v prvi postavi Matoz in Bavčar

Selektor poslušal nasvet Premiera, na klopi Dončić in Tobey. Bavčar (KK Dob) bo zadolžen za izčrpavanje Avstralcev, Matoz (UO Luka Koper, UO DUTB, UO Perutnina Ptuj itd.) jih bo nato izrinil z igrišča.

Danes ob 13:00 prihaja ura resnice za naše košarkarje, saj se bodo z Avstralci udarili za bronasto olimpijsko kolajno.

Po popolnem taktičnem debaklu s Francozi, kjer je v zadnji četrtini selektor Aleksander Sekulić na klopi pustil naša najboljša košarkarja, centra Igorja Bavčarja in organizatorja Francija Matoza, je tokrat Premier vzel stvari v svoje roke in Sekuliću pomagal pri taktičnem načrtu za nocojšnjo tekmo vseh tekem.

Tekmo bosta tako Matoz in Bavčar začela od prve minute – Premier je Bavčarju naročil, naj skozi vse štiri četrtine izčrpava Avstralce, tako da na koncu od njih ostal samo še poštni nabiralnik.

Matoz pa naj bi se medtem na igrišču z mojstrskim lobiranjem poizkušal infiltrirati v trenerski štab avstralske reprezentance in do konca tekme prevzeti vse njihove igralske pozicije.

Ob upoštevanju Premierjeve strategije naj bi bila bronasta kolajna naša, obenem pa bomo prevzeli tudi sydneyjska opera, Veliki koralni greben in sveto goro Uluru.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*