Hojs zadovoljen z usposobljenostjo provokatorjev

Včeraj v Ljubljani vojaška vaja Greznica 2020. Tovariš komisar Hojs pohvalil provokatorje, ki bodo v primeru napada zahodnih sil sejali kaos in nemir za frontno linijo.

Včeraj je v večernih urah Služba za državno varnost (SDV) v središču Ljubljane preverjala usposobljenost diverzantskih bataljonov, ki predstavljajo jedro naše ljudske obrambe v primeru nenadnega napada kapitalističnih sil na našo državo.

Tovariš komisar Aleš Ivanovič Hojs, vodja ministrstva za boj proti kontrarevoluciji, je pohvalil dobro pripravljenost huliganov, preprodajalcev drog in članov podzemlja: ”Zelo so se izkazali predvsem v taktikah pretepanja novinarjev, ki bi bile v primeru sovražnega prevzema oblasti eden od temeljev kontra kontrarevolucije. Zadovoljni smo tudi z dometom in natančnostjo pirotehničnega topništva, potrebno pa bo še delati na tehnikah kamuflaže, saj so bili fantje prehitro razkrinkani.”

Tovariš Ivanovič Hojs si je vajo ogledal v družbi 2. bataljona ”Green dragons”, tudi sam se je preizkusil v lučanju dimnih bomb v policiste ter razbijanju izložb.

Preverjanje pripravljenosti diverzantov in plačanih provokatorjev poteka vsako leto na stadionih in v nočnih klubih, letos pa se je Partija zaradi povečanega delovanja sovražnih elementov odločila za vojaško vajo v samem mestu.

Prav zaradi višje verjetnosti napada razrednih sovražnikov je Partija letos provokatorjem namenila več sredstev: njihova plača se je dvignila za štiri sokove Pingo, v sendvičih pa je poli salamo nadomestila kvalitetnejša ogrska salama.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*