SDS čestita muslimanom ob praznovanju ramazanskega bajrama

Norakrava zopet prodaja svojo dušo, tokrat objavljamo poslanico, ki so nam jo poslali iz stranke SDS v zameno za nezazidljivo parcelo v okolici Sarajeva. Off-topic: ali kdo kupi nezazidljivo parcelo v okolici Sarajeva?

V SDS želimo tako kot vsako leto muslimanom čestitati ob pričetku tridnevnega praznovanja ramazanskega bajrama. Letos smo se v ramazanu solidarnostno postili tudi v SDS, saj smo s tem želeli opozoriti na trpljenje muslimanov v vojni v Jemnu pod saudskimi in zahodnimi bombami in na trpljenje Janeza Janše po zmagi na volitvah.

Medtem ko je bil ramazan čas, da se ozremo vase, pa je Eid al-Fitr, kot poznavalci islama imenujemo ramazanski bajram, čas za druženje s prijatelji in sorodniki. Članstvo SDS se bo tako v torek udeležilo bogoslužja v osrednji mošeji Gazi Husrev-beg v Sarajevu. Bajram smo želeli praznovati s slovensko islamsko skupnostjo, vendar imamo žal v Sarajevu opravke (Mahnič piši, za podmladek rabimo kilo moke, stranka nuca nov kredit, zrihtaj sestanek pri dr. Snežiču – tega ne objavljate, gre za interno komunikacijo!!).

Vsem pripadnikom islamske skupnosti v Sloveniji in po svetu želimo mirno praznovanje, novemu muftiju Branku ‘Abdul Rahmanu’ Grimsu pa uspešno vodenje skupnosti!

Mustafa Majer, predsednik stranke

Mustafa Majer in Jasser Tanko

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*