SDS čestita muslimanom ob praznovanju kurban bajrama

Muslimani po vsem svetu praznujejo danes kurban bajram, praznik spomina na Abrahamovo predanost Bogu. Objavljamo poslanico SDS, s katero želijo v zmagovalki zadnjih volitev širiti medverski dialog in prijateljstvo.

Tako kot vsako leto želimo tudi letos v SDS čestitati vsem muslimanom ob praznovanju kurbanskega bajrama, praznika žrtvovanja in obenem največjega praznika v islamu.

Na ta dan obeležujemo spomin na Abrahamovo zmago na volitvah, ki mu jo je Bog nato takoj vzel in s tem skušal njegovo pripadnost sebi.

Abraham je prehodil dolgo pot. Začel je bolj proti sredini, danes pa je v sledenju Bogu odtaval že tako v desno, da mu je zmanjkalo zemljevida.

In Bog kljub temu ni srečen.

Zdi se, da ne glede na to, kaj naredi Abraham, Bog ni srečen. Abraham stoji pred sodiščem – Bog joka o udbomafiji.

20 let kasneje, Abraham spet stoji pred sodiščem – Bog spet joka o udbomafiji.

Abraham se plazi na Višarje, vozi v Bovec in na Brezje – Bog spet cmera.

Morda pa ni problem v Abrahamu ampak Bogu!?

Faking dobimo volitve in zaradi psihopatov, ki klečeplazijo za faking Orbanom in Salvinijem, predamo oblast udbomafiji, ki je po mnenju Boga največja sila zla v vesolju? D fak? Morda pa Bog noče na oblast? Ker je pussy?

Na tem mestu uredništvo norekrave prekinja poslanico SDS, izgleda, da imajo fantje interne težave, naj jih rešijo v miru. Bralcem se opravičujemo.

Vsem muslimanom pa želimo prijetno praznovanje bajrama!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*