SD z novim vodstvom spreminja kurz svojega 26-metrskega katamarana

Obračajo proti Bahamom, kjer bodo z gradbenimi baroni, predsedniki upravnih odborov in ostalo intelektualno srenjo debatirali o težkem položaju slovenskih delavcev.

Iz stranke SD so pred nekaj urami sporočili, da novo vodstvo stranke popolnoma spreminja smer plovbe svojega 26-metrskega katamarana.

Namesto na Kajmanske otoke tako plujejo 0,7 stopinje severneje proti Bahamom, kjer poteka mednarodna konferenca o ukrepih za zmanjšanje števila samomorov in revščine med otroki.

Delegacija SD-ja pod vodstvom Tanje Fajon bo to konferenco preskočila, saj imajo sestanek s karibskimi Slovenci, gre za disidentsko manjšino, ki je bila zaradi ideoloških prepričanj in Interpola izgnana iz naše dežele.

Iz stranke SD so za naš radio povedali: ”S karibsko-slovenskimi gospodarstveniki bomo govorili, kako s petjem Bandiere rosse in limanjem rdeče zvezde pomagati slovenskim delavcem in revežem.”

Na karibskih plažah se bodo SD-jevci tudi slikali, fotke pa bodo nato v duhu bratstva in altruizma poslali revnim slovenskim otrokom, ki še nikdar niso bili na morju.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*