Satan imenoval Donalda Rumsfelda za novega sekretarja za deljenje raka otrokom

Prepričale so ga Rumsfeldove izkušnje z uporabo osiromašenega urana v Iraku in njegova prodaja kemičnega orožja Sadamu. Rupel že poslal čestitko v pekel.

Iz Pekla so sporočili, da je novi sekretar za deljenje raka med otroke postal Donald Rumsfeld.

Za položaj se je potegovalo več kandidatov, med njimi tudi Ronald Reagan, Richard Nixon in belgijski kralj Leopold II., vendar pa so Satana na koncu prepričale Rumsfeldove izkušnje z uporabo izstrelkov iz osiromašenega urana, ki so v Iraku poskrbeli, da je število rakavih obolenj iz 40 na 100.000 prebivalcev zraslo na 1.600 na 100.000 prebivalcev.

Rumsfeld pa je imel med vsemi kandidati tudi največ izkušenj z uporabo kemičnega orožja, ki ga je med iransko-iraško vojno dostavil Sadamu Husseinu, ta je živčni plin uspešno uporabil, z njim zaplinil več tisoč Irancev, posledice pa čutijo prebivalci Irana še danes.

Satan je v izjavi za javnost zapisal: ”Deljenje raka otrokom je umazano delo, ki ga lahko opravlja samo dno človeške greznice, gnojni tur na koži človeštva, entiteta, ki v naravi nima primerjave. Dokler v Pekel ne pride Henry Kissinger, je Donald Rumsfeld pravi človek za ta položaj.”

Iz zveze Nato, Evropske unije in ZDA v Pekel že dežujejo čestitke, Dimitrij Rupel pa je v imenu slovenskega levega in desnega pola Rumsfeldu zaželel čim uspešnejše delo ter obilico osebnega zadovoljstva.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*