Samodejna blagajna napadla kupca

Policisti so morali posredovati v enem od koprskih Mercatorjev, ker je samodejna blagajna izgubila živce. Pred blagajnami ena vrsta, kupec se je zrinil mimo, kot da je popoln idiot. Žrtev rešila eko vrečka.

Iz Kopra poročamo o brutalnem napadu samodejne blagajne v enem izmed Mercatorjevih trgovskih centrov.

Šlo naj bi za scenarij, kot jih v nakupovalnih centrih gledamo vsak dan, le da se je tokrat končalo z nasiljem.

Ena ali dve vrsti? Glumi gljivu, kjer bo prej.

V eni vrsti so pred štirimi samodejnimi blagajnami stali nakupovalci, ko se je mimo njih jebivetrsko zrinil 37-letni A. M., češ da idioti stojijo v vrsti za dve levi blagajni, sam pa poseduje sokolov vid in je že od daleč opazil, da na desnih dveh blagajnah ni nikogar.

Ker smo v Sloveniji, so bili nakupovalci tiho, kot narekuje zakon o neizpostavljanju v javnosti, nato pa je sledil šok.

Ena od blagajn se je izklopila iz vtičnice in brutalno napadla nevljudnega A. M. Po neuradnih podatkih naj bi mu v predel pod pasom in nad koleni (torej v jajca, moda, testise) zalučala POS terminal, nato pa naj bi ga poizkušala zadušiti z eko vrečkami, ki so se k sreči strgale.

Kar šest policistov je bilo potrebnih, da so blagajno umirili.

Policisti so povedali, da zoper blagajno ne bodo podali ovadbe, saj so tudi sami ob podobnih primerih že večkrat razmišljali o uporabi strelnega orožja.

Blagajna se ni povsem pomirila tudi po povratku na delo.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*