Šamani in astrologi nad RTV: intervju s čarovnikom Merlinom promovira lažno znanost!

Sredin intervju s čarovnikom še vedno buri duhove. Šaman Ogorevc: Merlin je šarlatan, ljudem predava o koroni, čeprav ne pozna osnov kvantne zemeljske energije.

Nova fronta v vojni z RTV Slovenijo!

Tokrat so se na javno hišo spravili alternativni zdravilci, ki jih je razburila nedavna oddaja Profil, kjer je Marjana Ravnjak intervjuvala čarovnika in maga Merlina.

Šaman, zdravilec in poznavalec magije Marjan Ogorevc je v izjavi za naš radio povedal: ”Promocija šarlatanstva je jasen napad na znanost in da to dela javna RTV v času epidemije, je še toliko bolj sramotno. Znanstvena skupnost šamanov je nad intervjujem ogorčena, zahtevamo odstop generalnega direktorja RTV, Merlina pa smo že prijavili zdravstvenemu inšpektoratu, natančneje, sekciji za preiskavo lažnih oblik zdravljenja, ki jo vodi dr. Danijel Šmid – Danny.”

Čarovnik Merlin je v intervjuju z Ravnjakovo z zgodbicami o kralju Arturju zabaval otroke, proti koncu oddaje pa je (kontroverzno) najmlajše pozval, naj nosijo maske, si umivajo roke in naj pazijo na svoje bližnje.

Šamani in astrologi so bili nad to izjavo ogorčeni, saj naj bi reptilijanski nezemljani v maske vgradili sprejemnike, ki služijo kot tarča za 5G nanodelce, ki povzročajo korono.

Merlin naj bi na svoji halji nosil tudi štiri kvadratke, simbol Microsofta, kar nakazuje povezavo z Billom Gatesom.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*