S Pipistrelovimi letali je vse v redu, v Plastiki Skaza včeraj praznovali rojstni dan vodje sektorja, v mesarstvu Blatnik kupili nove nože!

Ker živimo v normalni državi, se pridružujemo ostalih medijem, in javnosti sporočamo, da je s Pipistrelovimi letali vse OK!

Včeraj so mediji v javnost ponesli sporočilo, da je Pipistrel na robu propada, ker je na Norveškem strmoglavilo eno od njegovih letal (vsak dan je v takšne ali drugačne nesreče udeleženih nekaj deset lahkih, športnih letal, ampak pustimo to).

Danes pa mediji javnosti sporočajo, da je s Pipistrelovimi letali vendarle vse OK, saj je neka Indijka kot prva ženska na svetu z ultralahkim letalom preletela Tihi ocean.

Zakaj mediji poročajo o razdraženem črevesju slovenskih podjetnikov in ne o pomembnih dogodkih iz EU in sveta?

Ker je osnovna naloga medijev skrbeti za imidž podjetnikov in državnikov, idiot!

Včeraj je tako v Plastiki Skaza vodja tehnološkega sektorja Anton praznoval abrahama – vodstvo mu je pripravilo krajšo, 10 min zabavo presenečenja, nato pa so se vsi skupaj vrnili na delo.

V mesarstvu Blatnik so končno kupili nove nože iz japonskega jekla, stari so bili že popolnoma fuč.

V kovinarstvu Novak nameravajo kupiti novo CNC mašino, v parketarstvu Česen pa so trenutno na dopustu, pospravljajo prikolico.

Da ne bodo komunjazerji skakli do stropa od jeze: Pakistan in Indija sta še vedno na robu nuklearne vojne, svet pa še vedno dobesedno gori, sedaj tudi Kras.

Smo koga izpustili? Kateri je vaš najljubši podjetnik? Bi raje brali o problemu samomorov ali poslovnih uspehih vrtnarstva Rožica? Povejte v komentarjih – registracija ni potrebna.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*