Revoz kupil občino Novo mesto

Občina Novo mesto odslej Mestna občina Novi Clio. Problema z iskanjem človeških virov ni več. Nekateri ljudje opozarjajo na hinavščino sistema, kjer korporacije dobivajo državne milijone, človeški viri dobivajo minimalca, revnim pa se vsak evro sociale meče naprej. In ti ljudje so umazani komunisti.

Sijajna novica iz sveta gospodarstva. Država je Revozu s šest milijonsko subvencijo pomagala financirati odkup Mestne občine Novo mesto, s čimer je Revoz na en mah rešil vse težave, ki tarejo to prestižno plantažo avtomobilov.

Premier Šarec je novinarjem izrazil navdušenje, potem pa je moral v pisarno gospodarja uprave Revoza, kjer predsedniki slovenskih vlad tradicionalno opravljajo službo strežnika in čistilca čevljev.

Revozu se obeta rast

Z nakupom občine Novo mesto je Revoz rešil problem manjka človeških virov, ki to posestvo minimalnih plač tare že nekaj let.

V last so namreč skupaj z zemljo dobili tudi 23.000 človeških virov, kar bo več kot dovolj, da zapolnijo svoja izjemno dobro plačana in zaželjena delovna mesta.

Sedaj so morali zaposlovati človeške vire iz bivše Juge prek agencij, saj so slovenski človeški viri zaradi pregovorne slovenske sramežljivosti čutili, da niso vredni tako velikih plač, kot jih izplačuje Revoz.

Obenem pa se bo končalo tudi bevskanje in javkanje prebivalcev iz okolice tega subsaharskega rudnika avtomobilov, ki ne razumejo, da smo vsi ljudje enakopravni, nekateri pravni ljudje pa so še bolj enakopravni.

Sosedje fevda so se namreč pritoževali, da so na njihovi solati sledi laka, namesto da bi to obogateno solato tržno izkoristili in jo prodajali po višji ceni.

Vse ljudi, ki jih zanima ultra prestižno delo v Revozu, pa vabimo k branju spodnjega čtiva.

Revoz iz drugega zornega kota

Revoz: poročanje o zaposlovanju daleč od resnice in v škodo podjetju

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*