Resničnostni šov Kmetija: Marjana zalotili na seniku z Matejem, Luka pristal v kašči!!!

Preobrat za preobratom – glava družine Marjan na seniku s hlapcem Matejem! Zakaj je Luka pristal v kašči in zakaj se Janezu smeji? In zakaj na kmetiji ne moremo imeti normalnega zdravstvenega sistema?

Za nami je ena najbolj dramatičnih epizod Kmetije – v zgodovini!!

Glava družine Marjan je bil zasačen na seniku, kjer je ‘premetaval seno’ s hlapcem Matejem!

Seno je letelo po zraku, v zraku pa je zavel občutek ljubosumja, saj je ljubezen na seniku prekinil ravno Luka, ki bo čez dva tedna praznoval prvo obletnico svojega burnega razmerja z Marjanom – težko verjamemo, da bosta obletnico dočakala ob romantični glasbi in vrtnicah!

Je bilo premetavanje sena zgolj enkratna avantura, ali bo razmerje med Marjanom in Matejem postalo resno?

Bo glava Marjan družino obdržal skupaj?

Luka je tako sprva v solzah oddirjal nazaj v hišo, nato pa se je pred kamerami povsem zlomil: ”Prasec, prasec, prasec! Rekel mi je, da je najin zakon trden! Potem pa me zamenja za prvo neoliberalno pi***, ki pred njim dvigne krilo. Vse se vrača, vse se plača – ko bo Matej stekel nazaj v Janezov objem, bom pa spet dovolj dober. Ne, tokrat ne! Ali pa morda.”

Gledalcem se je vse skupaj zdelo malo čudno, saj je bilo vsem že od začetka jasno, da ga Marjan samo izkorišča, kar mu je tudi povedal: ”V resnici sem bil ves čas zaljubljen v Mateja, tebe sem izkoristil samo zato, da sem postal glava družine, in ker hlapci ne marajo Mateja!”

Luki je nato še zabrusil, da tako in tako nima jajc, da bi bil glava družine, in da je njegov domet klečeplazenje za pravimi moškimi. Luka je ob teh besedah samo obmolknil in nekako dokazal Marjanov point.

Medtem je bil Janez sinoči edini član družine, ki se mu je smejalo.

Potem, ko je počistil DOM, si je namreč nabral med hlapci precej podpore, naši strokovnjaki v studiu tako že napovedujejo, da bo izzval Marjana na dvoboj kidanja govna.

Ne zamudite Kmetije naslednji teden – si bosta Marjan in Matej javno izpovedala ljubezen? Bo Luka zapustil kmetijo? Bo Janez izzval Marjana? Bo Slovenija kdaj dobila normalen zdravstveni sistem?

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*