EKSKLUZIVNO: v greznici estrade PRIKRIVAMO jebivetrski odnos države do invalidov!

Norakrava prikriva super relevantno novico! Rebeka ga je dala v usta, Pahor jo poriva, stotinam invalidom vzeli status državljanov, Kim jo je pokazala!

V redakcijo smo prejeli izjemno pomembno novico o razčlovečenju invalidov, ki jo bomo sedaj utopili v greznici estrade in idiotizma.

Rebeka Dremelj, misica, pevka, voditeljica, podjetnica, kapitanka sovjetske podmornice in mikrobiologinja te dni praznuje 40-ti rojstni dan!

Za CNN je povedala, da se počuti kot 20-letnica, da je bila že po celem svetu, da želi plavati z delfini, da ima perfektno družino, ki jo lahko ljudje z defektnimi družinami spremljati prek Instagrama, da se je pred leti borila za otroke z rakom, trenutno pa se posveča raziskavam nuklearne fuzije, ki bo rešila svetovni energetski problem.

V izčrpnem intervjuju je nato še opozorila, da je na svetu preveč narcisoidnih psihopatov, ljudi pa pozvala k branju del ruskega anarhosindikalista Mihaila Bakunina.

Ko smo že pri masturbiranju pred ogledalom, slovenski predsednik Borut Pahor je včeraj premikal traktorsko gumo.

Gre za tradicijo, ki sega že v čas rimskega imperija, ko je zadnji vladar združenega Rima Teodozij I., oblečen v kolesarski dres, v živo na Instagramu prenašal valjenje traktorske gume prek stopnic Kapitola.

S tem je za 50 let zamaknil gotsko invazijo Rima, saj je vizigotski vladar Alarik I. ob pogledu na cesarju v kolesarskem dresu, ki vali traktorsko gumo, vzkliknil znamenite besede: ”WTF?!”

Pa smo prišli na dno članka, kamor zaidejo le redki.

Slovenska država je pred leti več sto državljanom vzela volilno pravico, s čimer imajo ti ljudje toliko pravice do sodelovanja v političnem življenju kot živali.

Ostali homo sapiensi, ki imajo volilno pravico, so bili tako besni, da so se z glavo zakopali v kavč pred TV in še danes protestno ždijo tam.

Komentarji: 1 "EKSKLUZIVNO: v greznici estrade PRIKRIVAMO jebivetrski odnos države do invalidov!"

  1. dreka rebemelj | 04/09/2020 ob 11:36 | Odgovori

    Jaz sem tu zaradi Kim. Kje jo je pokazala?!
    Sem vedel, da je podnaslov le da me zavede. Naslednjič bom dvakrat premislil preden grem k vam po relevantne informacije o Kim. Upam le, da je ni pokazal Kim (un korejc).

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*