RAZVAJEN MULC: otrok med spletnim spraševanjem izgubil živce in iz modema potegnil kabel!

Učiteljica 6-letnemu Janezku med spraševanjem ni pustila predvajati risanke, zato se je vrgel na tla in iztrgal kabel iz modema! Kriva permisivna vzgoja?

Viralni posnetek 6-letnega Janezka, ki med spraševanjem doživi živčni zlom, je obšel celotno Slovenijo in med strokovnjaki odprl debato o tem, kakšne otroke vzgajajo moderni starši.

Kot smo izvedeli od naših virov, je videoposnetek nastal med karantenskim poukom v eni od osnovnih šol iz Grosuplja – učiteljica je svoje učence prek spletne aplikacije Zoom spraševala abecedo, ko pa je prišla do malega Janezka, je sledil pravi pogrom!

”Starši smo bili šokirani! Mali drekač se je drl kot pavijan med parjenjem, češ da hoče učiteljici pokazati risanko. Učiteljica ga je poizkušala pomiriti in mu obljubila, da si bo cel razred ogledal risanko po spraševanju, mini demon pa še kar naprej krulil, da hoče risanko zdaj. Nato je splezal pod mizo in potegnil iz modema kabel,” je povedal eden od staršev, ki je bil priča spletnemu terorju 6-letnika.

Ob posnetku se je v Sloveniji zopet odprla debata o mejah permisivne vzgoje: ali smo kot družba postali preveč tolerantni do malih fašistkov, ki želijo terorizirati vse okoli sebe?

Marko Muhant, specialist za vzgojo: ”Ob pogledu posnetka sem bil šokiran! Gre za tipičen produkt fundamentalistične permisivne vzgoje, kjer so starši iz otroka naredili maršala, posledice te zblojene vzgoje pa bo nosila celotna družba. Če bi bil jaz starš tega otroka, bi mu prisolil dve po riti, da bi še teden dni sedel na blazini. Pa naj se potem igra diktatorja s klobasasto ritjo, mulc frdamani!”

Kot kaže, bo morala družba torej stopiti skupaj in malim nacijem jasno povedati, da pri nas takšnega obnašanja ne bomo tolerirali.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*