Razpis ameriške ambasade za novega zlikovca. Vabljeni!

Po smrti al Bagdadija odprto delovno mesto poosebljanja zla in zunanjepolitičnega orodja. Razpis tokrat ni omejen samo na muslimane.

Ameriška ambasada sporoča, da se je sprostilo delovno mesto zlikavca, ki ga je od leta 2014 zasedal Abu Bakr al Bagdadi.

Ker je praktično vsa nafta že v lasti ZDA, prvič po hladni vojni prijave na razpis niso omejene samo na muslimanske moške, pač pa se lahko prijavijo tudi okoljevarstveniki, sindikalisti, ženske in člani drugih skupin, ki ovirajo delovanje države.

Razpis je zaprt za bele moške srednjih let.

Opis delovnih nalog

Od kandidata se zahteva vestnost pri delu, natančnost, medijska pismenost in izkušnje z eksplozivom.

Glavna naloga novega zlikovca bo očrnitev celotne skupine ljudi, s čimer bo olajšal delo ameriškega zunanjega ministrstva

Ameriške in druge obveščevalne službe bodo zmagovalcu natečaja dobavile denar in orožje, po nekaj letih pa ga bodo razglasile za odpadnika in začele z ”Vojno proti _______”.

Kdo kotira najvišje?

Strokovnjaki za širitev terorizma menijo, da bi nov obraz zla lahko postal nekdo iz okoljevarstvenega gibanja, saj je mobilizacija mladih prek protestov za okolje izjemno nevarna za delovanje države.

Po mnenju analitikov bi bilo prav tako pozitivno, če bi nov obraz terorizma prihajal iz vrst delavcev, sploh v luči protestov, ki so zajeli svet.

Ne izključujejo pa niti presenečenja – potiho se tako omenja znanstvenike. Kdove, morda pa se kakšnemu znanstveniku iz Cerna odpelje, začne podtikati bombe in voila, celotna znanstvena skupnost bo končala v zaporu. Te stvari se dogajajo.

Finančni trgi upajo, da bo obraz terorizma prišel iz vrst delavcev

Zakaj potrebujemo ”obraz zla”?

Politika obraza zla je že tisočletna tradicija zahodne kulture.

Prvi homo sapiensi, ki so prišli v Evropo pred približno 30.000 leti, so na to mesto postavili neandertalca, od takrat pa so na delovno mesto Satanovega namestnika na Zemlji zahodni politiki imenovali protestante, Afričane, Jude, ženske, komuniste, muslimane itd.

Politikom se tako ni potrebno ukvarjati z zapletenimi temami, pač pa samo mahajo s sliko nekega človeka, beli moški srednjih let doživi živčni zlom, politiki pa imajo proste roke za ”skrb za ljudstvo” :wink :wink.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*