RAZKRIVAMO: Pri Hojsu in Počivalšku odkrili kolesa in kolesarske čelade!

Premier ju je nemudoma uvrstil na seznam neoseb, miličnikom naj bi že priznala, da stojita za kolesarskim državnim udarom.

Včeraj so agenti Službe za državno varnost (SDV) preprečili nov poizkus državnega udara, ki sta ga poizkušala izvesti dva od nekdaj najbolj zvestih Premierovih tovarišev.

V njunih domovih naj bi našli več koles – od specialk do ponyjev – prav tako pa naj bi posedovala kolesarske čelade, drese, knjigo Lanca Armstronga, injekcije EPO-ja, kavbojke, kasete z rock glasbo, avstrijsko Nutello in druge predmete zahodne dekadence.

V SDV so bili z izjavami skopi: ”Včeraj so naši agenti aretirali dva zahodna provokatorja, indici nakazujejo, da sta stala za kolesarsko kontrarevolucijo, s katero želijo tuji tajni agenti v našo socialistično družbo bratstva in enotnosti vnesti razkol.”

Premier je oba sovražnika ljudstva uvrstil na seznam neoseb, zato njunih imen ne smemo več zapisati – za enega izmed njiju je to že druga uvrstitev na ta seznam, prvi poizkus državnega udara je Premier bademajstru v svoji neskončni dobroti odpustil, tokrat pa bo zagotovo drugače.

Včerajšnje dogajanje državljanom še enkrat dokazuje, da v teh nemirnih časih ne moremo zaupati nikomur.

Če ste zasačili mamo med poslušanjem albuma Bruca Springsteena, ali na sosedovi knjižni polici opazili, da ima Okope in Premike postavljene na spodnji polici, nemudoma obvestite miličnike.

Oči na peclje!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*