RAZKRIVAMO novo anomalijo: rakavi bolniki v zadnjem stadiju ležijo doma in lenarijo!

V sodelovanju z revijo Golf Slovenija smo odkrili novo anomalijo v delovanju socialne države.

Včeraj so naši novinarski kolegi s 24ur.com objavili pretresljivo zgodbo o hudo bolnem rakavem bolniku, ki kljub prigovarjanju večih institucij ne želi več delati.

V sodelovanju z revijo Golf Slovenija pa smo prišli na sled kriminalni združbi terminalno bolnih rakavih bolnikov, ki dobivajo socialno pomoč oz. celo invalidsko pokojnino!

Ti ljudje bi lahko brez problema opravljali pisarniška dela, lažja dela v proizvodnji in različna dela v McDonaldsu, vendar pa izkoriščajo luknjo v zakonu, ki jim dovoljuje poležavanje.

Na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje so nam povedali, da so s problematiko seznanjeni: ”Zavedamo se goljufij onkoloških pacientov, vendar imamo zvezane roke. Kljub temu poizkušamo rakavim bolnikom in invalidom z birokratskimi ovirami karseda otežiti postopek za pridobitev invalidske pokojnine.”

Koliko gospodarske rasti izgubi Slovenija zaradi rakavih bolnikov, ki se jim ne da vnašati podatkov v Excel tabelo oz. upravljati viličarja, še ni znano.

Je pa jasno, da naši gospodarstveniki ne zmorejo več, saj jim zbirokratizirana družba kar nalaga in nalaga bremena, ne da bi pomislili na njihova življenja, njihove družine in nenazadnje na splošna moralna načela.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*