RAZKRIVAMO lastniško hobotnico, ki obvladuje Norokravo!

Kdo je skrivnostna nona Marija (znana tudi kot Mara), ki gosti uredništvo v svoji kleti in plačuje internet, elektriko in hrano? Je novinarstvo lahko svobodno, če je odvisno od velekapitala none Mare?

V včerajšnji Tarči so novinarji RTV razkrili prepletenost slovenskih medijev s politiko in podjetniki, danes pa na Norikravi objavljamo razkritje, ki bi lahko pomenilo konec slovenskih medijev!

V hobotnici slamnatih podjetij, off-shore poštnih nabiralnikov in stricev iz ozadja smo namreč odkrili, kdo v resnici stoji za spletno stranjo norakrava.si, gre za medij, ki se na primitiven in nizkoten način norčuje iz Premiera, partije in ustvarjalcev gospodarske rasti!

Nona Marija ni ime, ki bi ga poznalo mnogo Slovencev.

Ko s svojo drobno postavo na vrtu privezuje pomodore, medtem ko se ji med nogami podi mešanček Muri, ne daje vtisa medijske botre – vendar pa videz vara.

Nona Marija, v podzemlju znana tudi kot ”Mara” oz. ”Marči”, je namreč glava hobotnice, ki si želi s spletno stranjo norakrava.si podrediti slovenski medijski trg, zrušiti Premiera in v Sloveniji uvesti anarho-sindikalistično komuno, kjer o življenju ljudi ne bodo več odločali profesionalci alla Borut Pahor, pač pa primitivci alla avtomehaniki, učitelji, čistilke itd.!

Norakrava naj bi po naših informacijah imela sedež prav v kletnih prostorih nonine hiše, kar dokazujejo tudi plačane položnice, ki smo jih prejeli v uredništvo.

Kot je razvidno iz položnic, nona vsak mesec pokrije stroške interneta, elektrike, komunale in vode, v pismu, ki smo ga poleg položnic prejeli v nabiralnik, pa še piše, da tudi kuha in pere ter občasno celo plačuje bencin uredniškemu odboru!

In medtem ko uredniški odbor Norekrave uživa v luksuzu nonine kuhinje, pa naši viri pravijo, da delo novinarjev opravljajo podplačani študenti, ki za enega najpomembnejši poklicev v družbi prejmejo 4 evre na uro!

Za komentar razkritij smo se obrnili tudi na nono Maro, vprašali smo jo, kako lahko v naši državi sploh še govorimo o svobodi medijev, če pa je novinarjev kruh odvisen od volje velekapitalistov, kot so Stojan Petrič, Viktor Orban in nona Mara.

Povedala nam je: ”Porca putana, sem ti že dvestokrat rekla, najdi si normalno službo! Tam v kleti cel dan na računalniku izrezuješ slikice Janeza Janše, jaz ti pa perem in kuham! Dio mio, naslednji mesec izklopim internet!”

Sodeč po jeznem odzivu, smo dreznili v osje gnezdo, kar pa daje še dodatno težo našim dokazom o peščici kapitalističnih botrov, ki obvladujejo slovensko javno mnenje.

Zgodbo bomo spremljali naprej, morda bo le naslednji mesec prišlo do manjših tehničnih težav pri delovanju naše spletne strani.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*