Razkrivamo, kaj je Dragić po tekmi zašepetal Dončiću

Včeraj ponoči dvoboj dveh naših košarkarskih velemojstrov. Kdo je Lukov oče? Zgodil se je čudež: Pahor tekme ni izkoristil za obisk Miamija.

Stari zmaj proti mlademu biku. Slovenija je včeraj ponoči spremljala epski dvoboj dveh naših košarkarjev, ki sodita v sam vrh ameriške profesionalne košarke.

Nas pa ne zanima košarka, pač pa umetno ustvarjena drama, ki sodi zraven (poizkušamo se vključiti v slovensko medijsko sceno). Najeli smo bivšega ruskega vohuna (ki ne govori slovensko), ki je z ustnic razbral, kaj je Dragić po tekmi povedal Luki.

Luke, I’m your father

Tako je – Goran Dragić je oče Luke Dončića!!! Drama okoli Lukovega očeta tako dobiva nove razsežnosti, in če dobro pomislite, je naša teorija prava.

Saša Dončić, Lukov domnevni oče, je (z vsem spoštovanjem) v svoji profesionalni karieri igral na poziciji drvarja. Lukove step-backe, prodore in zaključke s fineso kirurga so lahko sproducirali samo geni zmaja.

Naša teorija ima ogromno lukenj, ampak to sedaj ni pomembno. Pomembno je, da naberemo klike z ustvarjanjem idiotskih zgodbic, ki kratkočasijo zdolgočaseni narod.

Pahor bi moral v Miamiju zapeti himno

Za srečanje velike trojice slovenskega športa smo bili prikrajšani.

Za drugo novico dneva pa je poskrbel predsednik Borut Pahor. Kot so nam sporočili iz njegovega kabineta, bi moral Borut na petkovi tekmi zapeti slovensko in ameriško himno, vendar pa se je nato odločil, da raje ostane doma, saj Miami, mesto silikona in narcisizma, ne bi prenesel sija Borutove zvezde.

Vatikan medtem sporoča, da Borutov neobisk tekme preiskuje njihova skupina za preverjanje čudežev.

Komentarji: 1 "Razkrivamo, kaj je Dragić po tekmi zašepetal Dončiću"

  1. Borut je drugače čakal v slačilnici, samo ne da bi poliral teniske, ziher.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*