Prvi alternativni mehanik v Sloveniji

Alternativna medicina za avtomobile. Polaganje rok namesto menjave olja. Zakaj alternativcem še nikoli ni uspelo pozdraviti tetraplegika?

V Kranju odpira vrata prva avtomehanična delavnica, kjer se bo naše jeklene osličke zdravilo s pomočjo alternativnih metod. Direktor delavnice je ruski terapevt Oleg Nategunov, ki ima večletne izkušnje na področju alternativnih terapij.

Za kaj gre?

Kot nam je pojasnil Nategunov, so klasični mehaniki pod vplivom avtomobilskih lobijev, ki zdravijo simptome, ne ukvarjajo pa se z resničnim vzrokom za napako na avtomobilu.

“Vsaka stvar ima energijo. Ko pride do nepravilnosti v kvantnem energetskem toku vozila, izbruhne napaka. Obrabljena sklopka, umazano olje, počeni ležaji, vse našteto je posledica stresa in nervoze, ki prevladujejo na cesti,” je povedal Nategunov.

Kako poteka zdravljenje?

Oleg Nategunov

Nategunov pri svojem delu uporablja predvsem dve metodi: metodo polaganja rok, ki jo je izumil Zdenko Domančić, in homeopatijo.

Menjavo olja tako izvede s polaganjem rok na pokrov vozila: “S polaganjem rok usmerim svojo energijo v nečiste oljne delce, ki se nato premaknejo v višje astralno polje. Menjava olja tako ni potrebna.”

Za zdravitev obrabljenega jermena pa Nategunov uporabi starodavno evropsko mazaštvo znanost, homeopatijo. Na kratko je homeopatija nategunstvo znanost, ki pravi, da podobno zdravi podobno – kožne izpuščaje recimo pozdravimo z v vodi razredčeno rastlino, ki povzroča izpuščaje. Ker ima voda spomin, pa to.

Motor avtomobila tako Nategunov posuje s sladkorno tableto homeopatskim zdravilom in jermen se obnovi. Ker ima voda spomin, pa to.

Ali deluje?

Ne. Vendar to ni pomembno. Slovenci smo alternativi zelo naklonjeni, zato predvidevamo, da bo Nategunov posloval uspešno.

Dejstva oz. ali so Slovenci nori?

Da. Slovenci so nori. Darja Bauman je v svoji diplomski nalogi 50 medicinskih sester spraševala o njihovem pogledu na alternativno medicino. 22 % vprašanih medicinskih (!!) sester je odgovorilo, da so svojim pacientom že priporočile kakšno od metod mazaštva – največ, 57 %, jih je priporočilo ‘bioenergijo’. Samo 4 % vprašanih (torej dve medicinski sestri) so odgovorile, da alternativna medicina ne deluje.

Še link na razmišljanje Erika Breclja o današnji temi. Citat:

“Pred časom so mi v ambulanto pripeljali bolnika, ki se je eno leto »alternativno zdravil«.

Pogled nanj je bil grozljiv; bil je nepokreten, dobesedno kost in koža. Zbolel je za rakom, ki je v visokem odstotku ozdravljiv. Ni se hotel zdraviti z medicino, podprto z dokazi. Sprejeli smo ga na oddelek, čeprav je njegovo kahektično stanje po vseh ubijajočih »terapijah« kazalo, da mu ne moremo več pomagati.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*